Festés Mázolás Tapétázás Színezés

 

  • Felmérés

Szakértőink először felmérik a helyszínt, meghatározzák a feladat kiterjedését és a megvalósítás módját és lépéseit, aminek fényében árajánlatot és megvalósítási ajánlatot tesznek.A kolléga színmintát visz magával. Kérésre ajánlatot tesz a bútorokhoz, fényviszonyokhoz, szoba jellegéhez és céljához illő színek alkalmazására.

 

  • A terep előkészítése

Az előkészítés a termek kiürítéséből, a bútorok és a padló, valamint a le nem szerelhető világítótestek és konnektorok teljesen biztonságos letakarásából áll. Időben ez a precizitást igénylő folyamat nem keveset vesz igénybe.

 

  • Felület-előkészítés

Ebben a fázisban a festendő felületeket kell olyan állapotba hozni, hogy a festés tökéletesen a várt eredményt hozza. Amennyiben felpúposodott vagy pereg a festés, mindenképpen le kell azt vakarni, aztán glettel teljesen sima, egyenletes felületet létrehozni. Amennyiben erős az alapszín, amit világossal akarunk helyettesíteni festés alapozás szükséges stb. A fentiek teljesítése nélkül a munka nem vállalható.

 

  • Festés

Miután az előkészítő munkákkal végeztünk, jöhet a festés. Előbb mintafestést készítünk egy kis felületen, hogy még egy finom korrekcióra lehetőség nyíljon a színezésben, azután jön a nagy felületek festése, valamint a szegélyek precíz meghúzása.

 

  • Ellenőrzés

Valamennyi munkafolyamatunk befejezéseképpen – a felület-előkészítést követően is – a munkák ellenőrzése történik, amelynek során soha nem a munkát végző, hanem a kollégája végzi az ellenőrzést, hogy a legkisebb hibákat is kiszűrjük.

 

  • Takarítás

Természetesen igyekeztünk a terep előkészítése során tökéletes takarással biztosítani a felületek védelmét, ám a finom por ellen nincs tökéletes védelem. Mi úgy adjuk át a terepet, hogy a megbízó semmi oda nem illő elemet ne találjon, sem egy festékfoltot parkettán, szögön, bútoron, sem port.

 

   
  • Átadás

A mi munkánk értékét az átvevő öröme és elégedettsége adja. Mi ezért dolgozunk, és ezt a pillanatot ki nem hagynánk a világért sem.