fbpx

Proép-Technology Kft.

GYORSHÁZ NYÍLT NAPOK!

Látogass el Te is a következő nyílt napjaink egyikére*, melyeket ezúttal Herenden, illetve Lipóton tartunk meg, és győződj meg saját szemeddel a PROÉP-Otthonok minőségéről!

Helyszín

Herend - Vadvirág utca 1/B

Időpont

2023.09.27. (szerda)
9 órától 15 óráig

*Amennyiben szívesen részt vennél bemutató napunkon, kattints a jelentkezés gombra, vagy küldj e-mailt a gyor@pitko.hu e-mail címen várjuk 2023. szeptember 26-ig. Ha ajánlatkérésed folyamatban van, és részt veszel a nyílt napon, a nyári akció kedvezményeit részedre október 31-éig történő szerződéskötés esetén is biztosítjuk.

Helyszín

Lipót - Hóvirág utca

Időpont

2023.10.06 (péntek)
9 órától 15 óráig

*Amennyiben szívesen részt vennél bemutató napunkon, kattints a jelentkezés gombra, vagy küldj e-mailt a gyor@pitko.hu e-mail címen várjuk 2023. október 04-ig. Ha ajánlatkérésed folyamatban van, és részt veszel a nyílt napon, a nyári akció kedvezményeit részedre október 31-éig történő szerződéskötés esetén is biztosítjuk.

Ajánljuk figyelmedbe ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, melyen értékesítő munkatársaink tervező kollégánkkal közösen várják az érdeklődőket:

tick

Segítenek tisztázni
a folyamatban lévő ajánlatkéréseket,

tick

Bemutatják az épületet
és technológiát a helyszínen, illetve

tick

Választ adnak a felmerülő kérdésekre.

2023-ban is több építkezésünk zajlik, melyekről szívesen nyújtunk részletesebb információt.

Jelentkezés

Szeretnénk meghívni Titeket egy izgalmas házbemutató nyílt napra, ahol lehetőségetek lesz megtekinteni ezt az egyedülálló ingatlant. Gyerekek, háziállatok, és minden érdeklődő szívesen látott! Várunk szeretettel!

Ha még nem tetted volna meg ajánlat kérésed, tedd meg most

FIGYELEM!

Köszönjük érdeklődésed és az ajánlatkérésed! Sajnos a folyamatosan induló új építkezések miatt csak Észak-Nyugat Magyarországon, Balaton környékén, illetve Budapest környékén tervezett építkezésekre tudunk vállalni ajánlatot.
Megértésedet köszönjük!

Ajánlatkérés

Élj a díjmentes konzultáció lehetőségével!
INGYENESEN, közösen kialakítjuk a megálmodott alaprajzot, abból létrehozzuk egyedi árajánlatodat.
Díjmentesen és pénzügyi intézménytől függetlenül elintézzük a banki finanszírozást (építési hitel, CSOK, Babaváró, ÁFA) helyetted.

Gyakorlatunk szerint bekérjük ügyfeleinktől az építkezés helyszínét, annak érdekében, hogy a közös alaprajz kialakítását már a HÉSZ (helyi építési szabályzat) előírásai mentén végezzük.

Kérjük, ha elkészült egy alaprajzi terv (akár kézi rajz formájában) csatolmányba küldd el nekünk!