Mobil otthon

 

Telke van, de a házat még/már nem engedheti meg magának ?

Tekintse meg részletes, új modul otthon kínálatunk!

Tartsa meg életszínvonalát és válaszon megfelelő, költséghatékony alternatívát elérhető áron !

A mobilház sokkal inkább hasonlít egy könnyűszerkezetes házhoz, de a beköltözéshez nem kell hónapokig várni rá. Néhány héten belül készen, kompletten berendezve már a magáénak tudhatja. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy kiválassza az Ön igényeinek megfelelő anyagokat, színeket, formákat. Természetesen egyedi  igényeket is hajlandóak vagyunk kielégíteni a felszereltség tekintetében.

Az extra (normál házainkhoz hasonló) szigetelésnek köszönhetően télen-nyáron lakhatóak, energiatakarékos fűtésrendszerrel ellátottak így más házakkal szemben alacsony a karbantartási igényük és lényegesen olcsóbbak.

 A villany, víz, gáz és szennyvíz csatlakozások flexibilisen vannak kiépítve.

Egyéni igényekhez igazított műszaki tartalommal és felszereltséggel állunk rendelkezésre legyen az teljesen letisztult vagy luxus igényt kielégítő.

Kik vásárolnak ilyen házakat ?

Fiatal házaspárok, üzleti csoportok és azok az emberek is akik a hitelük visszafizetése után nyugodt, kiszámítható életre vágynak, nyugdíjasok.

Fiatal házasok, akik albérlet helyett inkább ilyen életformában képzelik el otthonukat.

Befektetők, akik bérlakás, kemping, gyerektábor, vagy bármilyen üzleti lehetőség céljából kívánnak szálláshelyet biztosítani.