Standard Típusházak

22 év tapasztalattal a hátunk mögött, büszkén jelentjük be, hogy létrehoztuk pénztárcabarát típusház portfóliónkat, mely három különböző méretű (70, 80 és 90 négyzetméter) faszerkezetes családi házzal járul hozzá a gazdaságos otthonteremtéshez.

Az elmúlt időszak drasztikus változásokat eredményezett az építőiparban. A folyamatosan növekvő alapanyagárak, a forint gyengülése, valamint az orosz-ukrán konfliktus mind tovább növelik a bizonytalanságot a szektorban.

A Proép-Technology Kft. vezetői és munkatársai a jelenlegi helyzetben is töretlenül azon dolgoznak, hogy egyre több magyar család álomotthonát valósítsák meg. Statikusokkal, tervezőkkel és műszaki szakemberekkel összeülve sikerült egy olyan gazdaságosabb építési technológiát megalkotnunk, mely egyszerre teljesíti a 2022-es energetikai követelményeket és felel meg a fenntarthatóság alapelveinek, mindezt a felmerülő költségek minimalizálása mellett.

Az eddigi gyakorlattól eltérően, ezek az otthonok valódi típusházak, melyek előre kidolgozott tervdokumentációval rendelkeznek, alaprajzuk nem módosítható. Ezáltal csökkenteni tudjuk a tervezési költségeket és gyorsítani az építkezés folyamatát. Bár az ára nem tükrözi, STANDARD házaink hőszigetelése megegyezik acélszerkezetes épületeink értékeivel és megfelelnek a BB energetikai besorolásnak.

A fűtést és hűtést egyszerre biztosítja egy levegő-levegő hőszivattyú, melynek köszönhetően a STANDARD otthonok fenntartási költsége minimális.

Ha kérdéseid vannak típusházaink kapcsán, keresd munkatársainkat az elérhetőségek egyikén:

gyor@pitko.hu

FACE STANDARD 70 (2)
2
3
4