Állványozás és állvány bérbeadás

Cégünk az idén újabb 2000 m2 korszerű homlokzati állvánnyal tudta bővíteni állványparkját. Így a 2014-es évtől már 5 ezer m2  homlokzat állványozása, amit meg tudunk oldani saját állványrendszerünkkel. Partnerünk együttműködésével azonban, 14 ezer m2 homlokzati állvány felett rendelkezünk, így elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag “bármekkora” homlokzat egyidejű állványozására képesek vagyunk!
Gerus és Layher típusú állványaink, modern keretszélességűek, könnyen szállíthatók és szerelhetők.

Szakembereink helyszíni felméréssel, értékes szakmai tanácsokkal és megoldási lehetőségekkel állnak partnereink rendelkezésére. Célunk, hogy költséghatékony megoldásokkal, szakszerű kivitelezéssel, munkavédelmileg biztonságos, a munkavégzés szempontjából pedig kényelmes állványzatokat biztosítsunk partnereink részére.

Állványzati rendszerünket úgy is bérelhetik,  hogy az építést és bontást, ők maguk végzik el. Ekkor egy egyszerű bérleti konstrukcióval biztosítjuk az állványzatot részükre. Kollégáink ebben az esetben is segítenek partnereinknek a beállványozandó felülethez szükséges és elégséges állványzat elemeinek az összeállításában.

Az általunk használt Gerus és Layher rendszerű állványzat mellé, az összes kiegészítő elemet tudjuk biztosítani, a konzoloktól a kikötőkampókon keresztül a védőhálóig. Listaárainkból a bérleti idő és egyéb feltételek figyelembevételével, különböző kedvezményeket tudunk biztosítani partnereinknek.

Állványzat bérbeadása:

pitko.istvan@pitko.hu 

mobil: +36 30 9892 485