Pénzügyi szolgáltatásaink

Hitel és biztosítás ügyintézés már irodáinkban is!

Győri irodánk megnyitásával ÚJ díjmentes, szolgáltatást kínálunk minden új és korábbi ügyfelünknek, mely során pénzügyi segítséget nyújtunk a mindennapok során, megtaláljuk a legkedvezőbb és leggyorsabb módot a banki ügyek útvesztőiben.

Az általunk épített ingatlanok finanszírozásához személyre szabott, banktól függetlenül HELYBEN segítünk megkeresni Önnek e legmegfelelőbb hitel és otthonteremtési/állami támogatási (CSOK, Falusi Áfa) lehetőségeket.

Korábban felvett hiteleit közösen felülvizsgáljuk, és az aktuális piaci környezetnek megfelelően javaslatot teszünk egy –az Ön számára- kedvezőbb konstrukcióval történő kiváltására, amivel jelentős megtakarítást tudunk együtt elérni a családi kassza számára.

Egyedi céljainak megvalósításához, felmerült váratlan kiadások megoldására megkeressük az Ön részére a legjobb és leggyorsabb banki megoldást.

Babaváró hitel felvételéhez előkészítjük Önnek a legkedvezőbb banki vonalat.

Sok éves banki tapasztalattal rendelkező munkatársaink a teljes hitelfelvételi folyamatot, banki ügyintézést összefogják Ön helyett, az első lépéstől az utolsó folyósításig.

Elérhetőségeink:

9028, Győr, Külső-Veszprémi út 5.

Email: gyor@pitko.hu

Javasoljuk az előzetes bejelentkezést munkatársunk alábbi közvetlen elérhetőségén!

Preizinger Tünde

+36 70 625 5920

preizinger.tunde@pitko.hu