Rólunk

Proép-Technology Kft. elődcégeit tekintve már több mint 20 éves múltra tekint vissza a hazai építőiparban.

Kezdetben Mosonmagyaróvárra és környékére koncentrálódott a tevékenység, de a munkák szervezettségének optimalizálásával már nem jelentett gondot egy zalaegerszegi, pozsonyi, budapesti, vagy drezdai megrendelés teljesítése sem. Jelenleg Nyugat-Magyarország egyre több és távolabbi városaiban képviseltetjük magunkat épületeinkkel, partnereinkkel, közel 150 különböző településen, a 2021-es év végére már több, mint 900 otthont teremtettünk.

Évről évre több saját erőből épített sorházzal, társasházzal, lakóházzal jelent meg a cég a piacon, ezzel is prezentálva súlyát a versenytársak között. Folyamatosan szervezi saját kivitelezésben/beruházásban új ingatlanok elkészítését/értékesítését. (ajánlataink)

A Proép-Technology csapat vállalja a teljes tervezési, kivitelezési, finanszírozási folyamatok elvégzését, az építkezési szándék felmerülésétől a beköltözésig.

Több sikeres partneri megállapodásunknak köszönhetően már 8 országban teljeskörűen végezzük szolgáltatásainkat, melyre rendkívül jó referencia az immáron közel 100 országhatáron kívül felépült ház.

A cég folyamatos fejlődése indokolttá tette új iroda megnyitását Győrben, (elérhetőségeink) saját pénzügyi szolgáltató pont kialakítását, ahol régi és új ügyfelei részére teljeskörű támogatást nyújt az építkezésekhez, ingatlanvásárlásokhoz szükséges hitel, állami támogatások, CSOK, Babaváró Hitel illetve biztosítások intézésének is helyben, díjmentesen és banktól/biztosítótól függetlenül nyújtja.

Az új győri iroda nyitásával egyidejűleg ingatlanforgalmazási tevékenységét is megerősítette, így segítséget nyújt az érdeklődő ügyfelek meglévő ingatlanjainak értékesítésében is.

2020-ban MODULHÁZ gyártással egészítette ki tevékenységét, melynek részletes bemutatása a cég http://mysuitehome.net/ oldalán elérhető.

Filozófiánk : “Minden  forma megvalósítható” -“Ossza meg velünk terveit, elképzeléseit, segítünk az új otthon megteremtésében!

Cégünk alapvető céljai közt szerepel a gazdaságosság, természetesség és egyediség és rugalmasság. Az acél újrafeldolgozhatósága megvédi természeti értékeinket a hulladékok keletkezésétől. A használt technológia mellőzi a habarcsok használatát, így megóvja egyik nagy értékünket, a vizet. Összességében egy energiatakarékos, tiszta rendszer.

Pitkó házak hőtechnikai szempontból igen gazdaságosan működnek, az építés során felmerülő emberi és természeti erőforrások töredéke a hagyományos szerkezettel szemben, figyelembe véve a kivitelezési időtartamot is. A tervezés során a kialakított formavilágnak nem szab határt a technológia, a filozófia szerint „Minden forma megvalósítható”.   A lehetőségek nem érnek véget a kivitelezés befejeztével, az adott épület könnyen átalakítható, illetve bővíthető.

Céginformáció, megbízhatósági tanúsítvány