fbpx

Proép-Technology Kft.

Prémium minőségű, négy évszakos Proép-Modulházak

Előregyártott, szállítható moduláris épületek

Lépj be velünk a kötöttségek nélküli, prémium, moduláris otthonok világába!​

Cégünk az évek során gyűjtött tapasztalatok alapján, illetve a változó ügyfél igényekre válaszolva 2020-ban útjára indított új üzletágát. Modul családunk tervezésekor a korszerű kialakítás mellett nagy hangsúlyt fektettünk a variálhatóság, összeépítési lehetőségek és a már meglévő lakómodul későbbi, sokoldalú bővíthetőségének kialakítására.

Proép-Modulházak főbb jellemzői

ÉMI/NMÉ ENGEDÉLY

FAVÁZ SZERKEZET

NÉGY ÉVSZAKOS

CSARNOKBAN ELŐREGYÁRTOTT

• Mindenképp javasoljuk körüljárni a területre vonatkozó szabályozást, a modul jelleg telepíthetőségének kérdéseit, engedélyeztetés szükségességét.

• Fontos tényező a kész épület vásárlása esetén, hogy a helyszínre nyerges vontató és daru be tudjon jutni, emelést tudjon végezni!

• Egy modul paramétereinek tekintetében köt bennünket a 13mx4m szállítási méret, melyet árlistánkon található típusterveink is tükröznek.

• Épületeink jellemzően lapostetős kivitelben készülnek, viszont Magyarország jelentős részén nem engedélyezett ez a modern megjelenés. Épp ezért alkottak meg tervezőink egy magastetős modulegységet, mely tradicionálisabb formai jegyeket hordoz. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

• Modulházaink gyártása máriakálnoki csarnokunkban történik, ahol lehetőség van megtekinteni bemutató házunkat, épp elkészült következő modul épületünket, illetve betekintést nyerhetsz a gyártási folyamatba.

Elkészült modulházaink

Szauna és wellness ház

Pékség

Fodrászat

Iroda

Turisztikai központ

Apartman

Nyári árzuhanás!

Építsd fel álmaid otthonát velünk és takaríts meg akár

3.000.0000 forintot!*

Kulcs

*A kedvezmény 2023.08.07. és 2023.09.30. között kötött kivitelezői szerződés vagy előszerződés esetén érvényes.